BLOG

Gomà Camps > Blog > (Català) NOVETATS EN PRODUCTES MÉS SOSTENIBLES
(CATALÀ) NOVETATS EN PRODUCTES MÉS SOSTENIBLES
16-01-2023
[:ca]Actualment, estem en un moment crític per al canvi climàtic i cada vegada més s'està prenent consciència d'això. Avui dia es recicla molt més que fa quatre anys, en concret un 12,4% més i en l'actualitat un 21,2% de l'energia produïda a Espanya és renovable. Una cosa és clara i és que ens queda un llarg camí per recórrer i hem de començar com més aviat millor a canviar el nostre futur. Per això cada petit gra de sorra que es pugui aportar és benvingut.

I ens preguntarem ¿Què puc fer jo en la meva empresa per a ajudar al canvi climàtic? Les respostes són moltes i molt variades, ja que hi ha moltes maneres d'ajudar al planeta. Una manera és la de transformar els nostres espais de treball llocs més eco amb productes Gomà-Camps com la nova gamma de dispensadors 100% de plàstic reciclat de la nostra marca GC service.Els nostres nous dispensadors és la suma més higiènica i ecològica de Gomà-Camps. Ara amb una gamma més àmplia de dispensadors 100% reciclats més paper tissú més ecològic de la nostra marca GC ecologic+ pots transformar la teva oficina, local, taller, restaurant... En un lloc molt més ecològic.[:es]Actualmente, estamos en un momento crítico para el cambio climático y cada vez más se está tomando conciencia de ello. Hoy en día se recicla mucho más que hace cuatro años, en concreto un 12,4 % más y en la actualidad un 21,2% de la energía producida en España es renovable. Una cosa está clara y es que nos queda un largo camino por recorrer y debemos empezar cuanto antes a cambiar nuestro futuro. Por eso cada pequeño grano de arena que se pueda aportar es bienvenido.

Y nos preguntaremos ¿Qué puedo hacer yo en mi empresa para ayudar al cambio climático? Las respuestas son muchas y muy variadas, ya que hay muchas formas de ayudar al planeta. Una manera es la de transformar nuestros espacios de trabajo lugares más eco con productos Gomà-Camps como la nueva gama de dispensadores 100% de plástico reciclado de nuestra marca GC service. Nuestros nuevos dispensadores  es la  suma más higiénica y ecológica de Gomà-Camps. Ahora con una gama más amplia de dispensadores 100% reciclados más papel tisú más ecológico de nuestra marca GC ecologic+ puedes transformar tu oficina, local, taller, restaurante... En un lugar mucho más ecológico.[:pt]Atualmente, estamos num momento crítico para o que são alterações climáticas e cada vez mais tomamos consciência disso. Hoje em dia recicla-se muito mais do que há quatro anos, em concreto 12,4% mais e na atualidade 21,2% da energia produzida em Espanha é renovável. Uma coisa é certa e é que nos falta um longo caminho a percorrer e devemos começar o quanto antes a mudar o nosso futuro. Por isso cada pequeno grão de areia que se possa acrescentar é bem-vindo.

E perguntaremos: O que posso fazer eu na minha empresa para ajudar às alterações climáticas? As respostas são muitas e muito diferentes, já que há muitas formas de ajudar o planeta. Uma maneira é de tornar os nossos espaços de trabalho lugares mais eco com produtos Gomà-Camps como a nova gama de dispensadores 100% plástico reciclado da nossa marca GC service.Os nossos novos dispensadores é a soma mais higiénica e ecológica da Gomà-Camps. Agora com uma gama mais ampla de dispensadores 100% reciclados mais papel tissue mais ecológico da nossa marca GC ecologic+ pode transformar o seu escritório, estabelecimento, oficina, restaurante... Num lugar muito mais ecológico.[:]
RELATED ARTICLES
Do you want assistance? Call (+34) 977 876 802 or write to us.