COMMUNICATION

Gomà Camps > Communication > (Català) EL GRUP GOMÀ-CAMPS I NAVIGATOR ARRIBEN A UN ACORD PERQUÈ EL NEGOCI DE GRAN CONSUM DE GOMÀ-CAMPS PASSI A FORMAR PART DEL GRUP PORTUGUÈS
(Català) EL GRUP GOMÀ-CAMPS I NAVIGATOR ARRIBEN A UN ACORD PERQUÈ EL NEGOCI DE GRAN CONSUM DE GOMÀ-CAMPS PASSI A FORMAR PART DEL GRUP PORTUGUÈS
01-02-2023
[:ca]El Consell d'Administració del Grup Gomà-Camps ha acceptat la proposta de Navigator per adquirir el 100% de les participacions de Goma-Camps Consumer SLU i Gomà-Camps France SAS.

La venda de Gomà-Camps Consumer SLU i Gomà-Camps França SAS s'ha fet després de la valoració positiva del Grup GC sobre la companyia portuguesa. Navigator és una gran companyia amb dilatada experiència al sector paperer, capaç de continuar amb el projecte desenvolupat
per l'equip de persones durant els darrers anys i expandir el negoci actual, com està detallat al comunicat adjunt de la companyia.

El Grup Gomà-Camps per la seva banda, continuarà reforçant la seva posició de lideratge al mercat professional a la península Ibèrica i al mercat de venda de bobines a nivell internacional, potenciant la venda de tisú reciclat, desenvolupant importants projectes de digitalització, sostenibilitat i economia circular per incrementar la diferenciació i competitivitat al mercat.[:es]El Consejo de Administración del Grupo Gomà-Camps ha aceptado la propuesta de Navigator para adquirir el 100% de las participaciones de la empresa Goma-Camps Consumer SLU y Gomà-Camps France SAS.

La venta de Gomà-Camps Consumer SLU y Gomà-Camps Francia SAS se ha realizado tras la valoración positiva del Grupo GC sobre la compañía portuguesa. Navigator es una gran compañía con dilatada experiencia en el sector papelero, capaz de continuar con el proyecto desarrollado
por el equipo de personas durante los últimos años y expandir el negocio actual, como está detallado en el comunicado adjunto de la compañía.

El Grupo Gomà-Camps por su parte, continuará reforzando su posición de liderazgo en el mercado profesional en la península Ibérica y en el mercado de venta de bobinas a nivel internacional, potenciando la venta de tisú reciclado, desarrollando importantes proyectos de digitalización, sostenibilidad y economía circular para incrementar la diferenciación y competitividad en el mercado.[:pt]O Conselho de Administração do Grupo Gomà-Camps aceitou a proposta da Navigator para adquisição de 100% das participações da empresa Gomà-Camps Consumer SU e Gomà-Camps France SAS.

O Grupo Gomà-Camps continuará a reforçar a sua posição de liderança no mercado profissional na península ibérica e no mercado de venda de bobines a nível internacional, potenciando a venda de tissue reciclado para desenvolver a estratégia de diferenciação no mercado no âmbito da sustentabilidade e economia circular e desenvolvendo importantes projetos de investimento para incrementar a competitividade no mercado. Esta decisão foi tomada tendo em conta a responsabilidade do legado de muitas gerações de empresa familiar para maximizar a expansão e crescimento futuro da nossa companhia, das pessoas e para ser um maior motor económico no entorno que representa.

O compromisso da nossa companhia é continuar a trabalhar intensamente no mercado profissional para assegurar e fortalecer o futuro do negócio junto aos noss@s colaborador@s intern@s e clientes.[:]
RELATED ARTICLES
17-10-2023
GOMÀ-CAMPS PARTICIPATES IN HYGIENELIA

Gomà-Camps will be present in the 2023 edition of Hygienalia, the most prominent international fair in the field of hygiene and cleaning, which will take place from November 7 to 9 at IFEMA Madrid.

See more
19-06-2023
NEW IMAGE TO CELEBRATE 265 YEARS OF HISTORY

Because of the 265th anniversary of our company, Gomà-Camps is proud to present its new corporate image, which represents the evolution and growth of our company in the paper sector.

See more
Do you want assistance? Call (+34) 977 876 802 or write to us.