COMMUNICATION

Gomà Camps > Communication > certificación, IFS, TISU > (Català) EL CONVERTING DE VILAVERD OBTÉ LA IFS HPC
(Català) EL CONVERTING DE VILAVERD OBTÉ LA IFS HPC
30-08-2022
[:ca]El passat mes de juny vam obtenir la certificació d'acord amb la Norma IFS HPC.  Aquesta norma audita la qualitat i la seguretat de productes/processos dels fabricants de productes de neteja d'ús domèstic i productes de la cura personal i on estan inclosos els productes de tissú.

Després de passar per Direcció Tècnica hem obtingut una puntuació final de HIGHER LEVEL.

Des de Gomà-Camps hem treballat intensament durant el 2021 i 2022 per a poder obtenir la certificació IFS HPC en el converting de la nostra planta de Vilaverd i per a tota la gamma de productes que fabriquem.

L'obtenció d'aquesta certificació ens ajuda a assegurar el creixement de la nostra companyia, ja que ens permetrà mantenir els clients actuals de AFH, accedir a nous clients de Gran Consum i diversificar a altres sectors.

Aquest resultat ha estat possible gràcies a la cooperació i constància de tot l'equip de Gomà-Camps.[:es]

El pasado mes de junio obtuvimos la Certificación de acuerdo a la Norma IFS HPC.  Esta norma audita la calidad y la seguridad de productos/procesos de los fabricantes de productos de limpieza de uso doméstico y productos del cuidado personal y donde están incluidos los productos de tisú. 


Tras pasar por Dirección Técnica hemos obtenido una puntuación final de HIGHER LEVEL.


Desde Gomà-Camps hemos trabajado intensamente durante el 2021 y 2022 para poder obtener la certificación IFS HPC en el converting de nuestra planta de Vilaverd y para toda la gama de productos que fabricamos.


La obtención de esta certificación nos ayuda a asegurar el crecimiento de nuestra compañía ya que nos permitirá mantener los clientes actuales de AFH, acceder a nuevos clientes de Gran Consumo y diversificar a otros sectores.


Este resultado ha sido posible gracias a la cooperación y constancia de todo el equipo de Gomà-Camps.

[:en]Last June we obtained the Certificate under the HPC IFS Standard.  This rule audits the quality and safety of products/processes from manufacturers of household cleaning products and personal care products and where tissu products are included.

After passing through the Technical Directorate we have obtained a final score of HIGHER LEVEL.

Since Gomà-Camps we have worked hard during 2021 and 2022 to obtain IFS HPC certification in the conversion of our Vilaverd plant and for the whole range of products we manufacture.

Obtaining this certification helps us to ensure the growth of our company as it will enable us to maintain current AFH customers, access new Great Consumption customers and diversify into other sectors.

This result was made possible by the cooperation and constancy of the entire Gomà-Camps team.[:pt]No passado mês de junho obtivemos a Certificação de acordo com a Norma IFS HPC. Esta norma audita a qualidade e a segurança de produtos/processos dos fabricantes de produtos de limpeza de uso doméstico e produtos de cuidado pessoal onde estão incluídos os produtos tissue.

Depois de passar pela Direção Técnica obtivemos uma pontuação final de HIGHER LEVEL.

Na Gomà-Camps trabalhámos intensamente durante o ano 2021 e 2022 para poder obter a certificação IFS HPC na nossa fábrica de Vilaverd e para toda a gama de produtos que fabricamos.

A obtenção desta certificação ajuda-nos a assegurar o crescimento da nossa companhia já que nos permitirá manter os clientes atuais de AFH, aceder a novos clientes de Grande Consumo e diversificar a outros setores.

Este resultado foi possível graças à cooperação e constância de toda a equipa da Gomà-Camps.

 [:]
ARTICLES CONNEXES
11-11-2022
NOVO CÓDIGO ÉTICO

(Català) Gomà-Camps renova el Cana Ètic per una eina més eficaç.

Voir plus
24-10-2022
(Català) REDUEIX EL TEU CONSUM D’AIGUA AMB AQUESTS CONSELLS

(Català) Avui en dia, moltes persones viuen en dificultats per aconseguir aigua potable i el canvi climàtic està empitjorant encara més aquesta situació. Per això, Gomà-Camps s’ha compromès amb l’ODS 6 com es va acordar en el Pla Estratègic de RSC i Sostenibilitat del 2021, per a contribuir a millorar aquests efectes negatius i a impulsar a la societat cap a un enfocament més sostenible i ecològic.

Voir plus
18-10-2022
(Català) GOMÀ-CAMPS AL 30 ANIVERSARI D’ECOLABEL

(Català) Durant l´acte hem rebut un reconeixement per la nostra aposta per la sostenibilitat i haver estat una empresa pionera en l´obtenció d´aquesta certificació.

Voir plus
Vous souhaitez des conseils personnalisés ? Appelez le 05 63 35 89 05 ou écrivez-nous