COMUNICAÇÃO

Gomà Camps > Comunicação > codigoetio, compliance > (Català) NOU CANAL ÈTIC
(Català) NOU CANAL ÈTIC
11-11-2022
[:ca]Gomà-Camps renova el Canal Ètic per una eina més eficaç. El nou canal de denúncies permet a les persones treballadores de tot el grup Gomà-Camps reportar una infracció d'acord amb la Directiva europea 2019/1937 del 23 d'octubre del 2019.

El servei es basa en un procés que se centra en el desenvolupament d'una cultura ètica al si de l'empresa complint la normativa en matèria de prevenció de delictes.

A més, garanteix la protecció al denunciant mitjançant el seu anonimat en cas que fos necessari.

Pots consultar el contingut íntegre a l'apartat Qui som o accedir al nou canal ètic mitjançant aquest enllaç.[:es]Gomà-Camps renueva su Canal Ético por una herramienta más eficaz. El nuevo canal de denuncias  permite a las personas trabajadoras de todo el grupo Gomà-Camps reportar una infracción de acuerdo a la Directiva europea 2019/1937 de 23 de octubre del 2019.

El servicio se basa en un proceso que se centra en el desarrollo de una cultura ética en el seno de la empresa cumpliendo con la normativa en materia de prevención de delitos.


Además, garantiza la protección al denunciante mediante su anonimato en caso de que fuera necesario.


Puedes consultar el contenido íntegro en  el apartado Quienes somos o acceder en el nuevo canal ético mediante este enlace.[:en]Gomà-Camps renews its Ethical Channel for a more efficient tool. The new reporting channel allows workers from the entire Gomà-Camps group to report an infraction in accordance with European Directive 2019/1937 of October 23, 2019.

The service is based on a process that focuses on the development of an ethical culture within the company, complying with crime prevention regulations.

In addition, it guarantees the protection of the whistleblower through his anonymity if necessary.[:fr]A Gomà-Camps renova o seu Canal Ético por uma ferramenta mais eficaz. O novo canal de denúncias permite às pessoas trabalhadoras de todo o grupo Gomà-Camps reportar uma infração de acordo com a Diretiva europeia 2019/1937 de 23 de outubro de 2019.

O serviço baseia-se num processo que se centra no desenvolvimento de uma cultura ética no seio da empresa cumprindo a normativa em matéria de prevenção de delitos.

Além disso, garante a proteção ao denunciante mediante o seu anonimato em caso de que seja necessário.[:]
ARTIGOS RELACIONADOS
24-10-2022
REDUZA O SEU CONSUMO DE ÁGUA COM ESTES CONSELHOS

(Català) Avui en dia, moltes persones viuen en dificultats per aconseguir aigua potable i el canvi climàtic està empitjorant encara més aquesta situació. Per això, Gomà-Camps s’ha compromès amb l’ODS 6 com es va acordar en el Pla Estratègic de RSC i Sostenibilitat del 2021, per a contribuir a millorar aquests efectes negatius i a impulsar a la societat cap a un enfocament més sostenible i ecològic.

Ver mais
18-10-2022
(Català) GOMÀ-CAMPS AL 30 ANIVERSARI D’ECOLABEL

Este ano celebra-se o 30º aniversário da Etiqueta Ecológica Europeia (Ecolabel) e a 6 de outubro, em Barcelona, a Generalitat da Catalunha somou-se a esta celebração realizando um ato institucional em que participaram as empresas catalãs que dispõe desta etiqueta.

Ver mais
22-09-2022
CELEBRE CONNOSCO AS FLORESTAS DURANTE A SEMANA DA FLORESTA FSC 2022

Este ano, de 24 a 30 de setembro, Gomà-Camps orgulha-se de participar na
campanha Semana da Floresta FSC pelo Forest Stewardship Council (FSC).

Ver mais
Necessita de assistência? Telefone para (+34) 977 876 802 ou escreva-nos